АктерПознати личности

Том Селек Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Оваа статија опфаќа информации за моменталната нето вредност на Том Селек, како и за последните 5 години, лични детали, фотографии, контроверзии, награди, помалку познати факти, ЧПП и сè што сакате да знаете за него.

Биографија и лични податоци на Том Селек

Том Селек е познато име во Холивуд. Фит актерот Том Селек е еден од најдобрите актери во Холивуд. Во светот има милиони фанови и следбеници на Том Селек и следбениците секогаш сакаат да добијат максимални информации за својот омилен актер. 


Том Селек во центарот на вниманието

Фото галерија Том Селек

Фото галерија Том Селек
Фото галерија Том Селек
Фото галерија Том Селек
Фото галерија Том Селек
Фото галерија Том Селек
Фото галерија Том Селек

Том Селек нето вредност

Том Селек е познат по своите актерски способности и неговата сестраност. Тој е многу компатибилен и енергичен актер, кој има капацитет секоја улога да ја направи своја. Том Селек можеби е непобитен актер на холивудската индустрија, но неговиот приход доаѓа од многу различни извори како што се филмови, емисии, одобрувања и деловни инвестиции. Нето вредноста на Том Селек е 60 милиони долари во 2022 година, што во индиска валута е 400 крори + Месечната плата на индиската рупија и Том Селек е околу  12 милиони долари +

Име Том Selleck
Нето вредност (2022) 60 милиони американски долари
Нето вредност во индиски рупии 400 крори + Rs
Месечен приход и плата 5-7 крори +
Годишен приход и плата 6 милиони американски долари 
Годишна плата во индиски рупии 40 милиони евра +
Последно освежено 2022

Нето вредност на Том Селек во последните 5 години

Нето вредност во 2021 година 55 милиони американски долари
Нето вредност во 2020 година 50 милиони американски долари
Нето вредност во 2019 година 40 милиони американски долари
Нето вредност во 2018 година 30 милиони американски долари
Нето вредност во 2017 година 20 милиони американски долари
Нето вредност во 2016 година 10 милиони американски долари

Контроверзија на Том Селек

  • Нема контроверзии поврзани со Том Селек

Откријте ги помалку познатите факти за Том Селек

  • Во филмовите, Селек го играше ерген архитект Питер Мичел во Три мажи и бебе (1987) и неговото продолжение Тројца мажи и мала дама (1990). Тој, исто така, се појави во повеќе од 50 други филмски и телевизиски улоги по Magnum, PI, вклучувајќи ги и филмовите Quigley Down Under, Mr. Baseball и Lassiter. Тој се појавуваше во повторливи телевизиски улоги како љубовниот интерес на Моника Гелер, д-р Ричард Бурк на „Пријатели“, како Ленс Вајт, симпатичниот и наивен партнер на „Досиеја Рокфорд“ и како сопственик на казино Еј Џеј Купер во Лас Вегас. Тој, исто така, имаше главна улога во телевизискиот вестерн филм The Sacketts, базиран на две книги на Луис Л'Амур.
  • Селек е ветеран на Националната гарда на Армијата на Калифорнија, портпарол на Националната асоцијација за пушки (NRA), поддржувач во реклами за списанието National Review и ко-основач на Character Counts! организација.

Некои ЧПП во врска со Том Селек

Кој е Том Селек и зошто е популарен?

Томас Вилијам Селек е американски актер. Неговата главна улога беше глумењето на приватниот истражувач Томас Магнум во телевизиската серија Magnum, PI, за која доби пет номинации за Еми награда за извонреден главен актер во драмска серија, победувајќи во 1985 година.

Со кого излегува Том Селек?

Том Селек е во врска со Жаклин Реј

Која е нето вредноста на Том Селек?

Нетото богатство на Том Селек во долари е 60 милиони долари

Дали има некоја контроверзност поврзана со Том Селек?

Нема никаква контроверзија поврзана со Том Селек на интернет

поврзани написи

Придружете ни се на Telegram