АктерПознати личности

Ангус Т. Џонс Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Оваа статија опфаќа информации за моменталната нето вредност на Ангус Т. Џонс, како и за последните 5 години нето вредност, лични детали, фотографии, контроверзии, награди, помалку познати факти, ЧПП и сè што сакате да знаете за него.

Биографија и лични податоци на Ангус Т. Џонс

Ангус Т. Џонс е познато име во Холивуд. Фит актерот Ангус Т. Џонс е еден од најдобрите актери во Холивуд. Во светот има милиони фанови и следбеници на Ангус Т. Џонс и следбениците секогаш сакаат да добијат максимални информации за својот омилен актер. 


Ангус Т. Џонс во центарот на вниманието

Фото галерија Ангус Т. Џонс
Фото галерија Ангус Т. Џонс
Фото галерија на Сем Вортингтон
Фото галерија на Сем Вортингтон
Фото галерија на Сем Вортингтон
Фото галерија на Сем Вортингтон
Фото галерија на Сем Вортингтон
Фото галерија на Сем Вортингтон

Ангус Т. Џонс Нето Ворт

Ангус Т. Џонс е познат по своите актерски способности и неговата сестраност. Тој е многу компатибилен и енергичен актер, кој има капацитет секоја улога да ја направи своја. Ангус Т. Џонс можеби е непобитен актер на холивудската индустрија, но неговиот приход доаѓа од многу различни извори како што се филмови, емисии, одобрувања и деловни инвестиции. Нето вредноста на Ангус Т. Џонс е 70 милиони долари во 2022 година, што во индиска валута е 100 крори + Месечната плата на индиската рупија и Ангус Т. Џонс е околу  $1 милион + американски долари +

Име Ангус Т. Џонс
Нето вредност (2022) 70 милиони американски долари
Нето вредност во индиски рупии 100 крори + Rs
Месечен приход и плата 1-5 крори +
Годишен приход и плата 1 милиони американски долари 
Годишна плата во индиски рупии 10 милиони евра +
Последно освежено 2022

Нето вредност на Ангус Т. Џонс во последните 5 години

Нето вредност во 2021 година 60 милиони американски долари
Нето вредност во 2020 година 50 милиони американски долари
Нето вредност во 2019 година 40 милиони американски долари
Нето вредност во 2018 година 30 милиони американски долари
Нето вредност во 2017 година 20 милиони американски долари
Нето вредност во 2016 година 10 милиони американски долари

Контроверзија на Ангус Т. Џонс

  • Не постои контроверзија поврзана со Ангус Т. Џонс

Откријте ги помалку познатите факти за Ангус Т. Џонс

  • За време на деветтата сезона на серијата, која траеше од 2011 до 2012 година, на ликот на Џонс, Џејк, му беа дадени повеќе приказни за возрасни: тој беше претставен како тежок корисник на марихуана, како и дека е сексуално активен и со девојки на негова возраст и со постари жени. Последната епизода од 9-та сезона го прикажува Џејк како завршува средно училиште и се приклучува на војската. На годишниот PaleyFest одржан во Лос Анџелес, Калифорнија во март 2012 година, Џонс, кој наполни 18 години во текот на деветтата сезона, рече дека му е непријатно со новите приказни, велејќи дека е „многу незгодно“ да се прави „работата за возрасни“ додека не возрасен
  • Во октомври 2012 година, Џонс детално го опиша својот пат до новооткриената религиозна вера за време на интервјуто со радио програма „Гласот на пророштвото“ спонзорирана од адвентистите од седмиот ден.
  • Во ноември 2012 година, Џонс рече дека е крстен и дека повеќе не сака да се појавува во „Два и пол мажи“, нарекувајќи го шоуто „нечистотија“ и велејќи дека тоа е во спротивност со неговите религиозни ставови. Тој, исто така, ги охрабри луѓето да престанат да го гледаат шоуто

Некои најчесто поставувани прашања во врска со Ангус Т. Џонс

Кој е Ангус Т. Џонс и зошто е популарен?

Ангус Тарнер Џонс е американски поранешен актер. Тој е најпознат по улогата на Џејк Харпер во ситкомот на CBS Two and a Half Men, за кој освои две награди за млад уметник и награда TV Land за време на неговиот 10-годишен мандат како еден од главните ликови на серијата.

Со кого излегува Ангус Т. Џонс?

Ангус Т. Џонс не излегува со никого.

Која е нето вредноста на Ангус Т. Џонс?

Нетото богатство на Ангус Т. Џонс во долари е 70 милиони долари

Дали има некаква контроверзност поврзана со Ангус Т. Џонс?

На интернет нема никаква контроверзија поврзана со Ангус Т. Џонс

поврзани написи

Придружете ни се на Telegram