Веб-серија

Појавата на OTT платформи доведе до мноштво веб серии од различни жанрови од целиот свет. Овие веб серии можете да ги гледате на вашиот мобилен или лаптоп седејќи во удобноста на вашиот дом. Од познатите меѓународни серии како Game of Thrones, Money Heist и Squid Game до индиските серии како Sacred Games, Mirzapur, Panchayat итн се достапни само на врвот на вашите прсти. ОТТ револуцијата целосно ја промени целата индустрија за забава. Овде можете да ги добиете сите информации за веб сериите од целиот свет.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram