акција

Неодамна Нетфликс го објави својот ексклузивен акционен филм ОТТ Сивиот човек во режија на браќата Русо. Акцијата сега не е само нешто што можете да го гледате само во кината, туку е достапно на скоро сите OTT платформи. Некои од познатите акциони веб серии се Момците, TheWitcher, The Terminal List итн. Овде можете да добиете информации како актерската екипа и екипата, синопсис, буџет, каде е достапен итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram