Суперхерој

Филмовите и веб-сериите од жанрот на суперхерој станаа прилично познати во последните две децении, особено по успехот на филмовите на Марвел. Главната причина за нивниот успех е што нашите омилени суперхерои излегуваат од стрип страници и можеме да ги видиме на екранот. Иконските ликови како Супермен и Бетмен оживеаја и луѓето едноставно не можат да се заситат од нив. Некои познати веб-серии за суперхерои се емисиите со стихови Arrow, Локи, Соколот и Зимскиот војник, Готам, Што ако?, Мис Марвел итн. & екипажот, буџетот, тие беа успех или неуспех, оценки, прегледи итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram