Документарец

Голем дел од гледачите сакаат да гледаат документарни филмови на различни теми бидејќи се едукативни и интересни. Постојат некои OTT платформи како Discovery plus посветени само на документарни филмови. Некои од познатите меѓународни документарни филмови се Аманда Нокс, Фајр, Сена и Изработка на убиец додека индиските документарни филмови како Дива дива земја, Плацебо, Рубару Рошни и Индискиот Предатор: Касапот од Делхи се исто така познати. . Овде можете да добиете информации за врвните документарни филмови на ОТТ, како на пр. каде тие се актерската екипа и екипата, синопсисот, буџетот, каде е достапен итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram