Драма

Веб-сериите базирани на драма се многу познати меѓу гледачите бидејќи ги тераат гледачите да поминат низ низа емоции и многупати се чувствуваат поврзани со приказните. Во Индија драмските веб серии како Four More Shots!, Made in Heaven, Scam 1992, Little Things итн. се доста популарни, а меѓународните серии како Call My Agent, Lupin, All of Us Are Dead итн. имаат свои обожаватели. Овде можете да добиете информации за врвните драмски веб-серии, како на пр., каде се актерите и екипата, синопсисот, буџетот, каде е достапен итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram