Криминал

И во Индија и во странство, веб-сериите базирани на криминал се многу познати поради нивните привлечни приказни и моментите на седиштата. Во Индија, некои од најпознатите веб серии како Mirzapur, PatalLok, Delhi Crime и Sacred Games припаѓаат на жанрот криминална драма. Меѓународните криминални веб-серии како Peaky Blinders, Money Heist, The X Files се исто така многу познати. Овде можете да добиете информации за врвните криминални веб-серии, како на пр. каде тие се актерската екипа и екипата, синопсисот, буџетот, каде е достапен итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram