фикција

Емисиите и сериите на ОТТ можат многу да се поделат во две главни категории Фикција и нефикција. Фиктивните серии понатаму се поделени во категории како драма, комедија, акција, фантазија итн. Сите OTT платформи содржат и фикција и не-фикција веб-серии. Сите познати веб серии како Mirzapur, Panchayat и Sacred Games итн се добро познати фантастични веб-серии од Индија, а меѓународните серии како The Boys, GOT, Extraordinary Attorney Woo итн се серии за фикција на мрежи. На нашиот портал можете да ги добиете сите информации за овие фантастични веб-серии, како што се стриминг, актерска екипа и екипа, синопсис, оценки итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram