Фантазијата

Се верува дека претходните емисии и филмови засновани на фантазија се наменети само за деца, но во последните неколку години се прават и зрели веб-серии со фантазија што им се допаѓаат на гледачите од сите возрасни групи. Популарната серија Game of Thrones може да се смета и за фантастична серија. Некои од неколкуте познати фантастични серии се Проколнати, Мандолоријан, Луцифер, Stranger Things и The Umbrella Academy се гледани од милиони ширум светот. Овде можете да добиете информации за врвните веб-серии од фантазијата, како на пр., каде се актерите и екипата, синопсисот, буџетот, каде е достапен итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram