Комедија

Комедијата отсекогаш била популарен жанр затоа што на публиката и дава ослободување од секојдневниот живот барем на неколку часа. Во Индија, лесните веб серии како Panchayat, Gullak, Permanent Cimates, Tripplingetc се многу познати и меѓународни врвни хумористи веб серии како Brooklyn Nine-Nine, The Simpsons, FRIENDS, Bob's Burger, Family Guy се некои од најпопуларните хумористични веб-серии. меѓународно. Можете да ги добиете сите информации за овие веб-серии, како што се стриминг, актерска екипа и екипа, синопсис, оценки итн. на нашиот портал.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram