Sci-Fi

Луѓето ширум светот сакаат да гледаат научно-фантастични филмови и серии затоа што ѝ даваат крилја на имагинацијата и ни даваат увид за тоа што може да се случи во иднина со сите научни достигнувања што ги правиме. Некои познати научно-фантастични веб серии се The Expanse, Stanger Things, West world, The Orville итн. успех или неуспех, оценки, прегледи итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram