Вести

Посетете го нашиот портал доколку сте заинтересирани да ги добивате најновите вести за светот на забавата, индиски и меѓународни. Овде даваме ажурирани вести за сите случувања во светот на забавата, нови филмови, актери и актерки итн. Само најавете се на нашиот портал и вестите од целиот свет ќе бидат блиску до вас за кратко време.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram