Познати личности

Познатите личности ширум светот се ништо помалку од полубогови за нивните обожаватели. Филмските актери и актерки се на врвот на листата кога станува збор за следење обожаватели, а по овие двајца доаѓаат музичари, водители, модели, филмаџии итн. Фановите секогаш се љубопитни да дознаат повеќе за нив, а на нашата веб-страница можете да најдете различни видови информации за познати личности вклучувајќи ја нивната плата, нивниот личен живот, нето вредноста итн.

Од Ранбир Капур до Сара Али Кан. Познати личности од Боливуд кои студирале во странство

Од Ранбир Капур до Сара Али Кан. Познати личности од Боливуд кои студирале во странство

Секоја година стотици индиски студенти заминуваат на студии во странство и нашите личности од Боливуд не се исклучок. Студирањето во странство дава…
Алија Бат до Шилпа Шети Кундра: 7 боливудски личности кои се занимаваат со јога

Алија Бат до Шилпа Шети Кундра: 7 боливудски личности кои се занимаваат со јога

Како што вели познатиот цитат „Здравјето е богатство“, многу е важно секој да прави некој вид физичка активност…
7 брилијантни актери од Боливуд кои повеќе сакаат да бидат актери отколку ѕвезди

7 брилијантни актери од Боливуд кои повеќе сакаат да бидат актери отколку ѕвезди

Боливуд е индустрија од соништата и секој ден илјадници луѓе доаѓаат во Мумбаи за да ги бркаат своите соништа да бидат…
Четири жешки актерки од веб-серијата „Хотспот“ што стримуваат на Улу

Четири жешки актерки од веб-серијата „Хотспот“ што стримуваат на Улу

Ullu е позната онлајн платформа за видео стриминг позната по тоа што дава смела и сензуална содржина. Има голема…
Пет актерки од Хотспот ја подигаат температурата со нивната жешкост

Пет актерки од Хотспот ја подигаат температурата со нивната жешкост

Со подемот на OTT платформите, нивната популарност вртоглаво порасна главно за време на заклучувањето кога скоро сите се заробени внатре…
Долф Лундгрен Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Долф Лундгрен Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Биографија и лични податоци на Долф Лундгрен Долф Лундгрен е познато име во Холивуд. Фит актерот Долф Лундгрен е…
Кристофер Мелони Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Кристофер Мелони Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Кристофер Мелони Биографија и лични детали Кристофер Мелони е познато име во Холивуд. Фит актерот Кристофер Мелони е…
Ричард Прајор Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Ричард Прајор Нето вредност, возраст, Вики, фотографии, награди и контроверзии денес

Биографија и лични податоци на Ричард Прајор Ричард Прајор е познато име во Холивуд. Фит актерот Ричард Прајор е…
Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram