Актер

Ова се најбогатите актери на светот! Овде ќе најдете листа на најплатените актери, и минатото и сегашното нето вредност. Во Холивуд, Вил Ферел, Том Круз или Вил Смит се најтешкиот предизвик за секој актер е да се преправате дека сте нормална личност кога ќе заработите плата од 20 милиони долари по филм. Во Боливуд, врвните ѕвезди како Салман Кан, Акшај Кумар, Шахрух Кан и Аамир Кан наплаќаат околу 20-50 крори по филм.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram