сидра

Сидрата придонесуваат многу за успехот или неуспехот на кое било шоу, а познатите водители наплаќаат добра сума пари за да го водат шоуто. Ова се најбогатите сидра на светот! Овде ќе најдете листа на најплатените сидра, како и нивната мината и сегашната нето вредност. Добро познатите сидра како Лестер Хут, Ен Кари, Фред Роџерс и Дајан Соер командуваат на пистата. Дознајте ја нето-вредноста, Вики, Фотографии, награди и контроверзи на сидра ширум светот.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram