Танчер

Овде можете да најдете информации за познати танчери ширум светот. Додека на запад, танчерите се претежно професионални танчери, а понекогаш и пејачи и танчери, додека во Индија, најдобрите танчери се и филмски актери. Овде се достапни сите информации за најплатените танчери и нивната претходна и сегашна нето вредност. Некои од најпознатите актерки на запад се Михаил Баришников, Мадона, Шакира, Крис Браун и Хоакин Кортес, додека во Индија, Хритик Рошан, Алу Арџун, Тајгер Шроф и Шахид Капур се на врвот на листата. Тие наплаќаат голема сума за настап во шоу и на нашиот портал можете да добиете информации за нивната нето вредност, плата, вики, фотографии, награди и лични животи на познати танчери ширум светот.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram