Драма

Луѓето ширум светот сакаат драмски филмови и тоа е најмногу затоа што публиката може да се поврзе со нив. Има драма во сите наши животи и гледањето драмски филмови прави да се чувствуваме поврзани со нив. Нè прави да се смееме, да плачеме и исто така нè радува. Многу од овие филмови се инспиративни. Можеме многу да научиме од нив. Филмовите како The Shawshank Redemption, Good Will Hunting, Pursuit of Happiness, The Green Mile и Cast Away се сметаат за класични драмски филмови додека во Боливуд Pyaasa, Masoom, Lagaan, Vicky Donor, Lakshyaetc се примери за многу добри драмски филмови. За какви било информации за драмски филмови ширум светот, како што се годината на прикажување, актерската екипа, буџетот, приходите итн., посетете го нашиот портал.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram