Мистерија

Мистериозниот филм е жанр на филм кој се врти околу решавање на проблем или криминал. Мистериозните филмови се популарни затоа што го вклучуваат и предизвикуваат интелектот на публиката преку индиции. Луѓето сакаат загатки и пресврти на заговори, паметни изненадувања што не можат да ги погодат, како и погодување каде оди заплетот пред нашиот херој кој решава криминал. Неколку популарни мистериозни филмови во Холивуд се Seven, Bad Times at the El Royale, Brick, The Lovebirds и The Girl on the Train итн. Боливуд исто така има произведено одлични мистериозни филмови како Ittefa, Gupt, Kaun, SauSaalBaad, Gumnam итн. на порталот ќе ги добиете сите информации за хорор филмовите како годината кога се појавија, актерската екипа и екипата, буџетот, успехот или неуспехот, заработката на благајните итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram