Суперхерој

Филмовите за суперхерои отсекогаш биле познати во Холивуд, но нивната популарност се зголеми многукратно во последните две децении откако пристигнаа Marvel Cinematic Universe и DC Movies. Филмовите како Iron Man, Captain America, X-Men сериите, Logan, The Avengers, The Batman, Spider-Man филмовите и Joker ги сакаат публиката не само од западот, туку и од целиот свет. Во Индија, филмовите со суперхерои главно не се добро со исклучок на серијата Криш, но сега Боливуд исто така инвестира во снимање филмови за суперхерои. Овде можете да ги добиете сите информации за филмовите со суперхерои од целиот свет, како што се нивните рејтинзи на IMDB, буџетот, актерската екипа и екипата, перформансите на благајните, колку пари заработиле итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram