Трилер

Добриот трилер филм може да се пофали со брза нарација полна со конфликти, напнатост, неизвесност, неочекувани пресврти и високи влогови. Секоја сцена и елемент во трилерот е наменета да го поттикне дејството напред, да ги тестира ликовите и да ги одведе читателите на возење со тобоган што ќе ги остави на работ од нивните седишта. Некои од познатите трилер филмови од Холивуд се Островот затворач, Седум, Боречки клуб, Играта, Тишината на јагнињата итн. Во Боливуд, A Wednesday, Ghajini, Drishyam, Race, итн се многу популарни трилер филмови. На нашиот портал, можете да ги добиете сите информации за трилер филмови од целиот свет, како што се нивните рејтинзи на IMDB, буџетот, актерската екипа и екипата, перформансите на благајните, колку пари заработиле итн.

Вратете се на почетокот копче
Придружете ни се на Telegram